| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | (W/W) |
|---|---|
| ORGANİK MADDE | %50 |
| ORGANİK KARBON | %18 |
| ORGANİK AZOT (N) | %7 |
| SERBEST AMİNO ASİTLER | %14 |
| pH | 4,5 - 6,5 |
| AMBALAJ TİPİ | BİDON |
| Bitki Adı | Uygulama Dönemleri | Yapraktan Uygulama Dozu |
| Antepfıstığı | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde | 250 ml / 100 l su |
| Armut | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 300 ml / 100 l su |
| Arpa | 4 - 5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar ve kardeşlenmeden sonra 2 uygulama şeklinde | 300 - 500 ml / da |
| Ayçiçeği | 3 - 4 gerçek yapraklı dönemde ve çiçeklenme öncesinde, 2 uygulama şeklinde | 300 - 500 ml / da |
| Ayva | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 300 ml / 100 l su |
| Badem | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde | 250 ml / 100 l su |
| Bağ | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde ve meyvelerin renk değişim döneminde | 250 - 300 ml / 100 l su |
| Bezelye | Çiçeklenme öncesi; çiçeklenmeden sonra 10 - 15 gün aralıklarla 3 uygulama | 200 - 300 ml / 100 l su |
| Biber (Tarla) | Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 250 - 300 ml / da |
| Biber (Sera) | Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 250 - 300 ml / 100 l su |
| Buğday | 4 - 5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar ve kardeşlenmeden sonra 2 uygulama | 300 - 500 ml / da |
| Ceviz | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde | 250 ml / 100 l su |
| Çavdar | 4 - 5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar ve kardeşlenmeden sonra, 2 uygulama şeklinde | 300 - 500 ml / da |
| Çeltik | Kardeşlenme ve çiçeklenme dönemlerinde 2 uygulama | 1. uyg: 400 - 500 ml / da 2. uyg: 500 - 600 ml / da |
| Çilek (Tarla) | Çiçeklenmeden 20 - 30 gün önce, meyve tutumundan 3 - 5 gün önce, üretim sezonu sonuna kadar 20 günde bir | 200 - 250 ml / da |
| Çilek (Sera) | Kış dormansisinden önce, vegetatif gelişme başlangıcında, çiçeklenmeden 20 - 30 gün önce, meyve tutumundan 3 - 5 gün önce, üretim sezonu sonuna kadar 20 günde bir | 200 - 250 ml / 100 l su |
| Domates (Tarla) | Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 250 - 300 ml / da |
| Domates (Sera) | Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 250 - 300 ml / 100 l su |
| Elma | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 300 ml / 100 l su |
| Enginar | Dikimden 3 gün sonra ve 15 - 20 günde bir 4 uygulama | 200 - 300 ml / 100 l su |
| Erik | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 250 ml / 100 l su |
| Fasulye | Çiçeklenme öncesi; çiçeklenmeden sonra 10 - 15 gün aralıklarla 3 uygulama | 300 ml / 100 l su |
| Fındık | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde | 250 ml / 100 l su |
| Greyfurt | Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi,taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 300 ml / 100 l su |
| Havuç | Kökler kurşun kalem büyüklüğünü aldığında 2 - 3 haftada bir 3 - 4 uygulama | 300 - 400 ml / da |
| Hıyar (Tarla) | Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 300 ml / da |
| Hıyar (Sera) | Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 100 - 250 ml / 100 l su |
| Ispanak | Ekimden 15 - 20 gün sonra başlamak üzere 20 günde bir uygulama | 250 ml / da |
| Kabak (Tarla) | 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 300 ml / da |
| Kabak (Sera) | 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 100 - 250 ml / 100 l su |
| Karpuz (Tarla) | 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 300 ml / da |
| Karpuz (Sera) | 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 100 - 250 ml / 100 l su |
| Kavun (Tarla) | 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 300 ml / da |
| Kavun (Sera) | 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 100 - 250 ml / 100 l su |
| Kayısı | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 250 ml / 100 l su |
| Kereviz | Dikimden 10 - 15 gün sonra başlamak üzere 20 günde bir uygulama | 250 ml / da |
| Kestane | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde | 250 ml / 100 l su |
| Kiraz | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 250 ml / 100 l su |
| Kivi | Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi - Taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 150 - 200 ml / 100 l su 250 - 300 ml / 100 l su |
| Kolza | Yan dalların oluşumu ve gövdenin uzama dönemlerinde 2 uygulama | 200 ml / da |
| Lahanagiller | Dikim sonrası ve 20 gün aralıkla iki uygulama | 250 - 300 ml / da |
| Limon | Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi,taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 300 ml / 100 l su |
| Mandalin | Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi,taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 300 ml / 100 l su |
| Marul (Tarla) | Şaşırtmadan 10 - 15 gün sonra 20 günde bir uygulama | 250 ml / da |
| Marul (Sera) | Şaşırtmadan 10 - 15 gün sonra 20 günde bir uygulama | 250 ml / 100 l su |
| Maydanoz | Kökler kurşun kalem büyüklüğünü aldığında 2 - 3 haftada bir 3 - 4 uygulama | 250 - 300 ml / da |
| Mercimek | Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama | 250 - 300 ml / da |
| Mısır | Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama | 250 - 300 ml / da |
| Muz | Çiçeklenme meyve dökümü ve oluşumu, renk değişimi, don gibi kritik dönemlerde 12 - 14 gün aralıklarla 2 - 4 uygulama (1 - 2 yaşındaki genç bitkilerde düşük dozu kullanınız) | 250 - 350 ml / da |
| Nar | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 250 ml / 100 l su |
| Nektarin | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 250 ml / 100 l su |
| Nohut | Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama | 250 - 300 ml / da |
| Pamuk | 3 - 4 yapraklı, çiçeklenmeden önce ve sonra 3 uygulama | 200 - 300 ml / da |
| Patates | Bitkiler 15 cm olduğunda,yumrular fındık büyüklüğünü aldığında ve 15 gün sonra | 200 - 300 ml / da |
| Patlıcan (Tarla) | Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 250 - 300 ml / da |
| Patlıcan (Sera) | Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde | 250 - 300 ml / 100 l su |
| Pırasa | Dikimden 10 - 15 gün sonra başlamak üzere 20 günde bir uygulama | 250 ml / da |
| Portakal | Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi,taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 300 ml / 100 l su |
| Sarımsak | Yumruların oluşmaya başlamasından sonra her 20 günde bir; bakırlı bileşiklerle tank karışımı yapılabilir | 200 - 300 ml / da |
| Soğan | Yumruların oluşmaya başlamasından sonra her 20 günde bir; bakırlı bileşiklerle tank karışımı yapılabilir | 200 - 300 ml / da |
| Soya | Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama | 250 - 300 ml / da |
| Şeftali | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 250 ml / 100 l su |
| Şekerpancarı | Ekimden 15 - 20 gün sonra başlamak üzere 20 günde bir uygulama | 250 ml / da |
| Tütün | Fide dikiminden 20 gün sonra başlayarak 15 gün aralıklarla 3 uygulama | 200 - 250 ml / da |
| Vişne | Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda | 200 - 250 ml / 100 l su |
| Yerfıstığı | Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama | 250 - 300 ml / da |
| Yulaf | 4 - 5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar ve kardeşlenmeden sonra 2 uygulama | 300 - 500 ml / da |
Bitki besleme grubu üzerinde faaliyet göstermekteyiz.
Müşterilerimize yeni ürünler ve uygulama akışı sunuyoruz.
Ağırlıklı olarak sıvı organik gübre üretimi yapmaktayız.
Antalya Küçük Esnaf Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerimize devam ediyoruz.