// ORGANİK GÜBRELER

BİO ALGİ MAKS

BİO ALGİ MAKS, hayvansal orijinli sıvı organik gübre olup serbest aminoasitler ile uzun ve kısa zincirli peptidleri optimal oranda ve çok iyi dengelenmiş bir şekilde içermektedir. BİO ALGİ MAKS, gerek sulama suyu, gerekse yapraktan uygulama şeklinde kullanılmakta ve sudaki toplam çözünürlüğünün çok yüksek olması nedeniyle bitkiler tarafından hızlı bir şekilde alınmakta ve sistemik olarak tüm bitki kısımlarına taşınmaktadır. BİO ALGİ MAKS, organik bir gübre olup; meyve, çiçek, yaprak ve köklerin biostimülantı olarak birçok üründe tavsiye edilmektedir.
BİO ALGİ MAKS, yapraktan, topraktan ve sulama suyu ile uygulanabilmektedir. Uygulamaların sayısı bitkilerin içinde bulunduğu duruma bağlı olmakla birlikte en uygun uygulama zamanları dikim sırasında, gelişme, çiçeklenme, meyve tutumu ve olgunlaşma gibi vegetatif aktivitenin en yüksek olduğu dönemlerdir. *Genel bir ifadeyle yapraktan uygulamalar bitkilerin vegetatif olarak en hassas oldukları dönemlerde 200 - 300 ml/100 litre su dozlarında gerçekleştirilmeli, don olayı görüldüğünde 400 ml/100 litre su dozunda uygulama yapılmalıdır. Topraktan uygulamalarda, damlama sulama sistemi tercih edilmelidir. Bununla beraber, toprak enjeksiyonu veya taşırma sulama şeklinde de uygulanabilmektedir. Bitkilerin tüm vegetasyonu süresince 300 - 400 ml / da dozda en az 4 uygulama yapılmalıdır. *Kalıntı sorunu yoktur, kirlilik ve bulaşıklık riski taşımaz.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK (W/W)
ORGANİK MADDE  %46
ALGİNİK ASİT  %0,8
SERBEST AMİNO ASİTLER  %8
pH  6-8
AMBALAJ TİPİ  BİDON
Bitki Adı Uygulama Dönemleri Yapraktan Uygulama Dozu
Antepfıstığı Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde 250 ml / 100 l su
Armut Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 300 ml / 100 l su
Arpa 4 - 5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar ve kardeşlenmeden sonra 2 uygulama şeklinde 300 - 500 ml / da
Ayçiçeği 3 - 4 gerçek yapraklı dönemde ve çiçeklenme öncesinde, 2 uygulama şeklinde 300 - 500 ml / da
Ayva Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 300 ml / 100 l su
Badem Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde 250 ml / 100 l su
Bağ Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde ve meyvelerin renk değişim döneminde 250 - 300 ml / 100 l su
Bezelye Çiçeklenme öncesi; çiçeklenmeden sonra 10 - 15 gün aralıklarla 3 uygulama 200 - 300 ml / 100 l su
Biber (Tarla) Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 250 - 300 ml / da
Biber (Sera) Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 250 - 300 ml / 100 l su
Buğday 4 - 5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar ve kardeşlenmeden sonra 2 uygulama 300 - 500 ml / da
Ceviz Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde 250 ml / 100 l su
Çavdar 4 - 5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar ve kardeşlenmeden sonra, 2 uygulama şeklinde 300 - 500 ml / da
Çeltik Kardeşlenme ve çiçeklenme dönemlerinde 2 uygulama 1.uyg: 400 - 500 ml / da
2.uyg: 500 - 600 ml / da
Çilek (Tarla) Çiçeklenmeden 20 - 30 gün önce, meyve tutumundan 3 - 5 gün önce, üretim sezonu sonuna kadar 20 günde bir 200 - 250 ml / da
Çilek (Sera) Kış dormansisinden önce, vegetatif gelişme başlangıcında, çiçeklenmeden 20 - 30 gün önce, meyve tutumundan 3 - 5 gün önce, üretim sezonu sonuna kadar 20 günde bir 200 - 250 ml / 100 l su
Domates (Tarla) Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 250 - 300 ml / da
Domates (Sera) Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 250 - 300 ml / 100 l su
Elma Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 300 ml / 100 l su
Enginar Dikimden 3 gün sonra ve 15 - 20 günde bir 4 uygulama 200 - 300 ml / 100 l su
Erik Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 250 ml / 100 l su
Fasulye Çiçeklenme öncesi; çiçeklenmeden sonra 10 - 15 gün aralıklarla 3 uygulama 300 ml / 100 l su
Fındık Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde 250 ml / 100 l su
Greyfurt Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi,taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 300 ml / 100 l su
Havuç Kökler kurşun kalem büyüklüğünü aldığında 2 - 3 haftada bir 3 - 4 uygulama 300 - 400 ml / da
Hıyar (Tarla) Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 300 ml / da
Hıyar (Sera) Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 100 - 250 ml / 100 l su
Ispanak Ekimden 15 - 20 gün sonra başlamak üzere 20 günde bir uygulama 250 ml / da
Kabak (Tarla) 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 300 ml / da
Kabak (Sera) 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 100 - 250 ml / 100 l su
Karpuz (Tarla) 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 300 ml / da
Karpuz (Sera) 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 100 - 250 ml / 100 l su
Kavun (Tarla) 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 300 ml / da
Kavun (Sera) 4 - 5 yapraklı; çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 100 - 250 ml / 100 l su
Kayısı Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 250 ml / 100 l su
Kereviz Dikimden 10 - 15 gün sonra başlamak üzere 20 günde bir uygulama 250 ml / da
Kestane Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde 250 ml / 100 l su
Kiraz Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 250 ml / 100 l su
Kivi Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi - Taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 150 - 200 ml / 100 l su
250 - 300 ml / 100 l su
Kolza Yan dalların oluşumu ve gövdenin uzama dönemlerinde 2 uygulama 200 ml / da
Lahanagiller Dikim sonrası ve 20 gün aralıkla iki uygulama 250 - 300 ml / da
Limon Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi,taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 300 ml / 100 l su
Mandalin Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi,taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 300 ml / 100 l su
Marul (Tarla) Şaşırtmadan 10 - 15 gün sonra 20 günde bir uygulama 250 ml / da
Marul (Sera) Şaşırtmadan 10 - 15 gün sonra 20 günde bir uygulama 250 ml / 100 l su
Maydanoz Kökler kurşun kalem büyüklüğünü aldığında 2 - 3 haftada bir 3 - 4 uygulama 250 - 300 ml / da
Mercimek Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama 250 - 300 ml / da
Mısır Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama 250 - 300 ml / da
Muz Çiçeklenme meyve dökümü ve oluşumu, renk değişimi, don gibi kritik dönemlerde 12 - 14 gün aralıklarla 2 - 4 uygulama (1 - 2 yaşındaki genç bitkilerde düşük dozu kullanınız) 250 - 350 ml / da
Nar Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 250 ml / 100 l su
Nektarin Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 250 ml / 100 l su
Nohut Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama 250 - 300 ml / da
Pamuk 3 - 4 yapraklı, çiçeklenmeden önce ve sonra 3 uygulama 200 - 300 ml / da
Patates Bitkiler 15 cm olduğunda,yumrular fındık büyüklüğünü aldığında ve 15 gün sonra 200 - 300 ml / da
Patlıcan (Tarla) Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 250 - 300 ml / da
Patlıcan (Sera) Çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde 250 - 300 ml / 100 l su
Pırasa Dikimden 10 - 15 gün sonra başlamak üzere 20 günde bir uygulama 250 ml / da
Portakal Vegetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi,taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 300 ml / 100 l su
Sarımsak Yumruların oluşmaya başlamasından sonra her 20 günde bir; bakırlı bileşiklerle tank karışımı yapılabilir 200 - 300 ml / da
Soğan Yumruların oluşmaya başlamasından sonra her 20 günde bir; bakırlı bileşiklerle tank karışımı yapılabilir 200 - 300 ml / da
Soya Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama 250 - 300 ml / da
Şeftali Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 250 ml / 100 l su
Şekerpancarı Ekimden 15 - 20 gün sonra başlamak üzere 20 günde bir uygulama 250 ml / da
Tütün Fide dikiminden 20 gün sonra başlayarak 15 gün aralıklarla 3 uygulama 200 - 250 ml / da
Vişne Çiçeklenme öncesi, taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde; Meyveler 6 - 7 cm çaplı olduğunda 200 - 250 ml / 100 l su
Yerfıstığı Ekimden 25 gün sonra, 15 gün arayla 3 uygulama 250 - 300 ml / da
Yulaf 4 - 5 yapraklı dönemden kardeşlenme sonuna kadar ve kardeşlenmeden sonra 2 uygulama 300 - 500 ml / da
#

2016 yılından beri

Bitki besleme grubu üzerinde faaliyet göstermekteyiz.

#

Sürekli AR-GE ile

Müşterilerimize yeni ürünler ve uygulama akışı sunuyoruz.

#

Sıvı organik gübre

Ağırlıklı olarak sıvı organik gübre üretimi yapmaktayız.

#

2000 2 kapalı alan ile

Antalya Küçük Esnaf Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerimize devam ediyoruz.